Real-to-Reel vzw

Alibi Ike

Written on 16 december 1995   By   in demo-opname

nrs 1-4 : 8-track digitaal ADAT
nrs 5-6 : 4-track Analoog TEAC A-3440
opname: Johan Morris

Alibi Ike is nog aanwezig op FaceBook

Tracks

  1. Midnight Fire
  2. Hell
  3. Backdown
  4. 2-3-4
  5. Lie
  6. The Other Guy

Muzikanten

“Het Leuvense Alibi Ike wordt begin 1995 opgericht door Jan Swevers (gitaar), Stef Hendrickx (vocals, gitaar, toetsen) en Katia Dombrecht (vocals) om samen met een aantal vrienden/muzikanten aanvankelijk vooral plezier te beleven aan het samen musiceren. Enkele maanden later vervoegt Dirk De Wel (bas) de groep. Na lang zoeken en vele audities worden uiteindelijk gitarist / toetsenist Erik Huyberechts en later ook drummer Dieter Peeters (ex-Coco Spirit) aangetrokken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *